Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga

GUILLOLA

PLAÇA JOSEP PLA - FIGUERES | dissabte, 28 d'agost de 2021, 23.30 h
Seleccioneu l'àrea

Us informem de les normes bàsiques d’accés i permanència en el recinte on es celebra aquest concert. Aquestes normes són d’obligat compliment per a totes les persones que hi vulguin accedir.

  1. Abans de sortir de casa has de verificar que no tens una temperatura corporal igual o superior a 37ºC; que no tens símptomes compatibles amb la malaltia per Covid-19 i que no estàs ni has estat en contacte amb persones portadores del virus en els darrers quinze dies.
  2. És obligatori l’ús de la mascareta en tot el recinte.
  3. Has de respectar la distància de seguretat
  4. Trobareu dispensadors de gel higienitzant a diversos punts del recinte. Has d’higienitzar-te les mans amb gel hidroalcohòlic en entrar i sortir del recinte. També és necessari que ho facis abans i després d’utilitzar els serveis del recinte.
  5. Les entrades tenen un seient preassignat. No pots canviar el teu seient ni abandonar-lo excepte en el moment de marxar del recinte.
  6. L’entrada al recinte i la sortida s’han de produir de forma esglaonada per a evitar aglomeracions
  7. Trobaràs el recinte desinfectat quan arribis. No obstant això, pren totes les mesures higièniques possibles mentre duri la teva estada.

Acceptes complir les normes i et responsabilitzes personalment de totes les conseqüències que l’incompliment total o parcial de les normes pugui comportar: des de l’expulsió del recinte per considerar que poses en risc la seguretat de les persones, fins a la reclamació per danys en cas que et constitueixis en un risc sanitari.

ATENCIÓ: l'assignació de localitats es farà per ordre d'arribada el mateix dia del concert. Si sou un grup, compreu les entrades junts (en una sola transacció) per tal de ubicar-vos junts.

Us demanem solidaritat i que, en cas que no pugueu utilitzar aquestes entrades, ens envieu un email a entrades@promoartsmusic.com per tal  d'anul.larles i poder-les cedir a un altre usuari.
Si quinze minuts abans de començar l’espectacle no heu entrat al recinte, cedirem el vostre seient a persones que estiguin fent cua i s'hagin quedat sense entrada per accedir al concert
Gràcies per avançat.

SENSE NUMERAR
Amaga
DISPONIBLES
GENERAL: 0,00 €
Zona
Afegeix
Quantitat
Lliures
SENSE NUMERAR
Afegeix
GENERAL 0,00 € Menys MésPROMO ARTS MUSIC ACÚSTICA
Carrer Nou nº5, 3r esquerra 17600 Figueres
Correu electrònic: entrades@promoartsmusic.com

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per